Stil overleg Microsoft en Justitie

Advocaten van Microsoft hebben vandaag in het geheim overleg gevoerd met vertegenwoordigers van het Amerikaanse ministerie van Justitie en de negentien aanklagende staten. Experts en betrokken juristen menen dat het onwaarschijnlijk is dat de strijdende partijen tot een schikking komen.

Microsoft noch Justitie verstrekte commentaar op de onderhandelingsgesprekken die twee uur in beslag namen. Persbureau Reuters meldt echter dat hoofdadvocaat Bill Neukom van Microsoft gistermorgen al op het terrein van Justitie liep met advocaat Richard Urowsky van Sullivan & Cromwell en jurist Rick Rule.
Vandaag waren, naast hoofdaanklager David Boies, diverse kopstukken van de Amerikaanse staten en Justitie aanwezig. Hieronder bevonden zich hoofdofficier van Justitie (Iowa) Tom Miller, assistent-officier van Justitie (New York) Stephen Houck en hoofdofficier van Justitie (Connecticut) Richard Blumenthal.
Deze gesprekken vinden nog net op de valreep plaats, aangezien beide partijen vanmiddag met rechter Jackson bespreken wanneer het proces wordt voortgezet. Het lijkt er nu op dat het reces in deze antitrustzaak op 12 april zal eindigen. Wanneer het proces eenmaal op gang is gekomen, komen er nog zes getuigen van Microsoft aan bod. Naar verwachting neemt dat nog eens een maand in beslag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-31T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.