Vanenburg Group benoemt interim-topman

Vanenburg Ventures heeft zijn naam veranderd in Vanenburg Group en een tijdelijke topman benoemd. Herman Frijling is aangesteld als interim ceo (chief executive officer). Deze maatregelen zijn genomen in het kader van de opsplitsing van de organisatie van Baan Company.

De komende drie weken maakt het bedrijf verdere benoemingen bekend en presenteert het nieuwe naamgeving van de onder Vanenburg ressorterende organisaties, waaronder Baan Business Systems. Op dit moment is alleen duidelijk dat de naam 'Baan' en bijbehorend logo volledig zal verdwijnen binnen Vanenburg.
Frijling, die sinds 1998 verbonden is aan BCG Interim Management BV, moet het nieuwe Vanenburg vormgeven. Jan en Paul Baan blijven naast aandeelhouder bij de investeringsmaatschappij betrokken als leden van de Raad van Toezicht. Vanenburg, dat voorheen Baan Investment heette, vormt het investeringsvehikel van Jan en Paul Baan. Hiermee bieden zij startende bedrijven een kans producten en diensten rond de erp-programmatuur van Baan te ontwikkelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-04-02T00:00:00.000Z Redactie Computable