CA steunt Jini in Unicenter TNG

Softwareleverancier Computer Associates wil ondersteuning voor Sun Microsystems' Jini inbouwen in zijn bedrijfsbeheersysteem Unicenter TNG en databankbeheersoftware Jasmine. Dit maakte CA bekend op de Cebit-beurs die nu plaatsvindt in Hannover.

Unicenter TNG moet via het netwerk apparaten die de Jini-netwerktechnologie ondersteunen automatisch kunnen identificeren en beheren. Daarnaast zal deze beheersoftware zich bij het Jini-platform melden als een dienst, zodat Jini-applicaties en -apparaten gebruik kunnen maken van de functies die het bevat.
Wanneer de integratie tussen Jasmine en Jini rond is, moet die combinatie klanten in staat stellen eenvoudig multimedia-applicaties te maken en Jini-apparaten te gebruiken. Verder meldde CA op de Duitse computerbeurs dat het een nieuwe versie van de web management option (WMO) voor Unicenter TNG ontwikkelt. Versie 3.0 van deze software moet effectiever beheer van web-applicaties bieden.
Dit wil de leverancier bereiken door betere beheerfunctionaliteit voor het prestatieniveau, dat ook vanuit verschillende perspectieven te bekijken valt: eindgebruikers, interne servers en achterliggende applicaties. Het systeem vergelijkt hierbij uitval en problemen van het netwerk, de webserver en het 'back-office'. WMO 3.0 ondersteunt NT- en Unix-servers en biedt uitgebreide steun voor webservers als Apache, Microsoft IIS en Netscape Enterprise Server.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-18T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.