Voordeelnummers KPN stemmen Opta tevreden

Uit berichten van de Opta blijkt dat KPN de tweede stap heeft gezet in het traject van de afgesproken tariefsverlaging. KPN introduceert volgens de toezichthouder voordeelnummers.

Het bedrijf wil geen details geven, maar reageerde vandaag met het bericht dat nadere informatie volgt in de tweede week van februari. Dit initiatief biedt klanten de mogelijkheid een aantal geselecteerde nummers met korting te bellen. Opta heeft dit met instemming ontvangen. Eerder verlaagde de oud-monopolist al zijn tarieven, als reactie op besluiten van de Opta over de verlaging daarvan. De toezichthouder is overigens nog niet helemaal tevreden. Het wachten is op een derde stap, die KPN nog bestudeert.
KPN heeft tevens bekendgemaakt dat de eerste van zes Euroringen van de joint venture KPN-Qwest is afgerond. Hierdoor zijn steden als Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Parijs, Rotterdam en Straatsburg op het net aangesloten. De ring heeft een lengte van 2416 kilometer. KPN en zijn internationale partner Qwest willen een pan-Europees netwerk aanleggen. Volgens directeur Jack McMaster van KPN-Qwest ligt deze nieuwe samenwerking twee maanden voor op schema.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-01-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.