Zomerse banenmarkt op het Muiderzand

IT'ers die op zoek zijn naar een nieuwe werkkring kunnen op 10 en 11 juni terecht bij het zeilevenement ICT=it! Twee dagen lang wordt Marina Muiderzand in beslag genomen door bedrijven die nieuwe mensen zoeken.

Organisator The Marketing & Event Factory heeft gekozen voor een zeilevenement in combinatie met een strandpaviljoen, om zo op een informele manier vraag en aanbod van personeel bij elkaar te brengen. Het evenement valt uiteen in oriëntatiedagen, opstapdagen en de zeilwedstrijd om de business cup. Elke dag eindigt met een feest.
ICT=it! richt zich op twee doelgroepen: laatstejaars in het wetenschappelijk- en hogerberoepsonderwijs en IT'ers die een andere baan zoeken. De organisator wil de IT-branche de gelegenheid geven zich te presenteren, om zo mensen enthousiast te maken voor een baan in de automatisering.
Gedurende de twee dagen vindt tevens de zeilwedstrijd om de ICT=it! Business Cup plaats. Scherpe jachten, gesponsord door bedrijven, nemen het tegen elkaar op.
De organisator verwacht met dit evenement meer belangstelling te trekken dan met een traditionele banenmarkt in een congresgebouw.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-02T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.