Baan annuleert gebruikersbijeenkomsten

Softwarebouwer Baan heeft twee grote gebruikersbijeenkomsten in de Verenigde Staten en Europa geannuleerd. Deze Baan World User-conferenties worden vervangen door meerdere, minder prestigieuze, regionale bijeenkomsten.

Dit meldt Kevin Cancilla, Baan directeur in Noord-Amerika, in de Internet-krant van Infoworld. Volgens hem maakt deze beslissing deel uit van een initiatief dat het contact met klanten moet bevorderen.
Joshua Greenbaum, analist van Enterprise Applications Consulting, is niet positief over de annulering: "Je mag de kans niet missen om je voor je klanten en partners te manifesteren." Hij merkt bovendien op dat ondanks de innige relatie Baan ook al niet aanwezig was op Microsofts 'DNA for manufacturing'-conferentie vorige week. "Het zijn moeilijke tijden voor Baan. Als het bedrijf niet snel drastische maatregelen neemt, is er op korte termijn geen ander alternatief meer dan het verkopen van zijn bezittingen", aldus de pessimistische Greenbaum.
Morgen maakt Baan de cijfers over het vierde kwartaal en over het boekjaar bekend. Eerder liet het bedrijf al weten vanwege de grote reorganisatie van het afgelopen half jaar over het vierde kwartaal een verlies te verwachten van bijna een half miljard gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-03-01T00:00:00.000Z Redactie Computable