IBM opent kantoor op High Tech Campus

High Tech Campus Eindhoven

IBM heeft een nieuw kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Het bedrijf hoopt zo beter te kunnen samenwerken met universiteiten en bedrijven in de regio.

IBM opent de deuren van een kantoor op de High Tech Campus in Eindhoven. Mark Frequin, Directeur Generaal Energie en Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, verrichtte de opening. IBM hoopt door een kantoor op de campus te openen, beter te kunnen samenwerken met bedrijven en universiteiten in de regio.

Ongeveer honderd medewerkers van IBM verhuizen naar het nieuwe gebouw. Daarnaast zijn er in het gebouw flexplekken voor andere medewerkers uit de Benelux. Frequin is blij met de verhuizing van IBM naar de High Tech Campus. "Het is een duidelijk signaal naar Nederland in het algemeen en naar de andere bedrijven en kennisinstellingen op de Campus, dat IBM samenwerking en partnerschap opzoekt op het terrein van innovatie. Door goede samenwerking van partijen in Nederland, waartoe deze campus alle mogelijkheden biedt, wordt bijgedragen aan het belang van Nederland 'in verbinding'", aldus Frequin.

Op de High Tech Campus in Eindhoven is een groot aantal bedrijven gevestigd. Onder andere Accenture, ASML, Atos Origin, NXP en Philips hebben er één of meerdere vestigingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-10T11:39:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.