Cyberconsult verkocht aan Icon Medialab

Cyberconsult in Bunnik, dienstverlener voor de ontwikkeling van Internet- en intranet-diensten en elektronische handel, is in Zweedse handen gekomen. Het bedrijf Icon Medialab International betaalde daarvoor de oprichters/eigenaars van Cyberconsult tien miljoen gulden in eigen aandelen.

Volgens Cyberconsult wordt het door de overname makkelijker opdrachten voor grote ondernemingen te verwerven. Icon Medialab is aanwezig in tien Europese landen. Ook in de Verenigde Staten en Azië is het bedrijf vertegenwoordigd. Het biedt werk aan in totaal ruim zeshonderd mensen.
Cyberconsult zal zijn naam wijzigen in Icon Medialab Nederland. Oprichters Richard van Barneveld en Frank van Doorn blijven aan het bedrijf verbonden. Cyberconsult (veertig mensen, drie miljoen gulden omzet in 1998) werkt onder meer voor Hewlett-Packard, Interpay, Janssen-Cilag, Kluwer, Nissan en Origin. Het bedrijf maakte ook in opdracht van de Rijksvoorlichtingsdienst de website van het Koninklijk Huis, sinds kort in de lucht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-28T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.