Opleiding e-handel

De Erasmus biedt samen met Oracle Nederland vanaf mei een opleiding aan voor elektronische handel. Het gaat om een cursus van drie dagen, bestemd voor managers die verantwoordelijk zijn voor de introductie en exploitatie van e-handel bij hun bedrijf.

"Veel van onze klanten weten niet goed hoe ze elektronische handel kunnen gebruiken", zegt marketing manager Fred Nijland van Oracle. "Ze horen allerlei verhalen uit de Verenigde Staten, maar weten niet goed wat ze hiermee moeten doen. Vandaar dat er veel behoefte bestaat aan een opleiding voor het management."
De Erasmus Universiteit ziet de opleiding als een goede mogelijkheid om nieuwe contacten met het bedrijfsleven te leggen. "We pretenderen voor te lopen met onze kennis, maar via de bedrijven hopen we op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen", zegt Han van Dissel, decaan van de Erasmus
De opleiding kost vijfduizend gulden per persoon. Op de eerste dag staan de strategische aspecten centraal. De docenten behandelen een dag later onderwerpen als marketing, logistiek en bedrijfskundige modellen. Op de derde dag staat de ontwikkeling van een omgeving voor elektronische handel centraal. De docenten zijn afkomstig van de universiteit, Oracle, advocatenkantoor Van Wijnen Nouwen, Kpmg en het Platform voor elektronische handel in Nederland (ECP.NL).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-04-15T00:00:00.000Z Redactie Computable