Forse investering in Cyco Software

Gilde IT Fund, Holland Venture en ABN Amro PPM hebben een gezamenlijke miljoeneninvestering gedaan in Cyco Software. Dit Rijswijkse bedrijf ontwikkelt software voor het beheer van technische documenten en voor relaties.

De investering, waarvan de exacte grootte niet bekend is gemaakt, is bedoeld om de verdere internationale expansie te financieren. Door de participatie verwerft Gilde IT Fund een minderheidsbelang in Cyco. De andere twee investeerders hadden reeds een belang, dat nu is vergroot.
De softwaremaker komt met een nieuwe generatie producten die niet gericht zijn op het cad-marktsegment. Cyco is al actief in ruim zeventig landen, maar wil, om de markt beter te bedienen, nieuwe kantoren openen in Parijs, Götenborg, Seattle en ergens in Azië. Het bedrijf heeft in het buitenland reeds vestigingen in Atlanta, Londen en München. By Cyco werken ongeveer 120 medewerkers. De software wordt ontwikkeld in Rijswijk en het Russische Obninsk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-04-27T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.