Minister bezorgd over 2000-aanpak buitenland

Demissionair minister Van Boxtel heeft zorgen over de millenniumaanpak in het buitenland, waaronder een aantal Europese landen. Samen met de millenniumbewindspersoon van Groot-Brittannië, die zijn zorg deelt, poogt hij het onderwerp hoger op de Europese agenda te zetten.

Dit zei hij vorige week bij de start van de Nederlandse publiekscampagne.
Spotjes op radio en televisie en advertenties in bladen vestigen de aandacht op 'De Nationale Millenniumkrant' die in een oplage van 7,5 miljoen in de derde week van juni huis aan huis wordt verspreid. De krant geeft de stand van zaken in een aantal vitale sectoren en biedt verder informatie over het millenniumprobleem in en om het huis, waarbij ook het testen van de eigen PC aan de orde komt. Ook de onderwerpen consumentenrecht en verzekeringen komen aan bod.
Van Boxtel kondigde een essaywedstrijd aan met als thema 'De millenniumwende', want behalve voor een serieus probleem moet de jaarwisseling ook aanleiding zijn voor iets feestelijks. Het PvdA-kamerlid Wagenaar zei bij de start van de publiekscampagne dat ze hoopte dat die 'een eerste aanzet zal zijn voor overheden en bedrijven om opener te zijn naar burgers en klanten'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-05-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.