Focus en Write 4 U fuseren tot Innovadis

De jonge ondernemingen Focus en Write 4 U uit Enschede zijn gefuseerd tot Innovadis. Deze nieuwe ICT-firma ontwikkelt bedrijfsgeïntegreerde database- en Internet-toepassingen. Er werken vijftien mensen. Innovadis is gevestigd op het Business & Science Park in Enschede.

Het bureau Write 4 U (ex-Twinning-initiatief) levert multimediatoepassingen, zoals websites en computerpresentaties. Focus ontwikkelt databasetoepassingen, relatiebeheersystemen en bestelsystemen. Daarbij maakt het voor kleinere toepassingen gebruik van een zelf ontwikkelde database-applicatie, en voor de zwaardere toepassingen van SQL Server of Oracle. Marcel Disberg, een van directeuren van het fusiebedrijf, vertelt dat Write 4 U behoefte had aan kennis over database-oplossingen, terwijl Focus zocht naar Internet-expertise. "Beide bedrijven kenden elkaar, waardoor het idee ontstond om samen verder te gaan."
De kracht van Innovadis ligt volgens Disberg in het koppelen van websites aan bestaande informatiesystemen en databases. Het bedrijf richt zich op grote en middelgrote organisaties, en werkt regelmatig samen met reclameadviesbureaus aan het optuigen van websites voor klanten. Tot de klantenkring behoren reeds Eastborn, Leen Bakker en Vredestein.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-12T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.