Dagblad Trouw biedt gratis e-mailkrant

Het dagblad Trouw is vandaag begonnen met het versturen van een gratis e-mailkrant. Websurfers die zich aanmelden (http://www.trouw.nl/emailkrant) krijgen elke doordeweekse dag een e-mail met een overzicht van de nieuwsberichten van die dag.

In het e-mailbericht staan korte samenvattingen van de artikelen met een hyperlink naar de stukken zelf op de website van Trouw. De bezorging geschiedt 'rond koffietijd'; tussen tien en half elf 's ochtends. Het elektronische overzicht bevat naast nieuws ook secties als opvoeding & onderwijs, religie & filosofie en gezondheidszorg.
Trouw zegt toe de e-mailadressen die het langs deze weg in handen krijgt, niet te zullen verkopen of beschikbaar stellen aan derde partijen. Eventuele elektronische marketing-activiteiten zullen dus alleen van het dagblad zelf afkomstig zijn.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

graag e-mail krant aub

Ook graag de e-mail krant aub

Waarde in- en uitheemse cultuurbetrokkenen,
Men kan niet van ieder dagblad of levensvisie verkondigend vlugschrift kennis nemen!
Dit Trouwaanbod is voor mij, een uitstekende modus om vanuit een Nederlandse achtergrond, de thans steeds meer in een stroomversnelling gerakende (on)samenhang met vooralsnog in NL uitheemse religies, door een objectief en verdiepend medium, zoalsTrouw dat is, becommentarieerd te zien. Met een kritisch filter zal ik gaarne van de kritieken kennis nemen, waarbij het wereldnieuws vooropstaat. Weet u allen gegroet door : Willem Slootmaker.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.