Koos van der Meulen verlaat World Online

President Koos van der Meulen van World Online stapt na een ambtsperiode van slechts vier maanden al op. De voormalig Telfort-topman stuitte op 'onenigheid' met topvrouw en raadsvoorzitter Nina Brink. Dit meldt De Telegraaf vandaag.

De Internet-leverancier verstrekt vooralsnog geen commentaar. Op de nieuwspagina van World Online (http://www.worldonline.nl/nieuws/news_index.asp) is dan ook nog geen bericht verschenen over het vertrek van president Van der Meulen.
De ruzie tussen deze kersverse leider en zijn voorganger Nina Brink komt niet bepaald gunstig uit quatiming. Het bedrijf bereidt zich voor op een beursgang en had begin augustus de dagelijkse leiding in handen gegeven van de ex-Telfort-topman.
Brink was toen zeer ingenomen met de opzet van een tweehoofdige leiding. Bovendien wou de topvrouw zich meer richten op strategische leiding voor de langere termijn. Het opstappen van Van der Meulen kan haar nu weer confronteren met het dagelijks leiden van haar bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-29T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.