Omzet en winst Detron fors gestegen

Het eerste halfjaar van 1999 is voor automatiseringsbedrijf Detron naar wens verlopen. De omzet nam ten opzichte van vorig jaar met 77 procent toe tot 195 miljoen gulden.

Daarvan bleef 7,5 miljoen aan netto winst over. Dit komt neer op een stijging van 49 procent. Deze cijfers zijn voor het management aanleiding om de eerdere voorspelling dat omzet en winst dit jaar sterk zullen stijgen nogmaals uit te spreken. "De resultaten hebben zich in het eerste halfjaar sterker ontwikkeld dat werd verwacht. De gerealiseerde toename van de omzet is voornamelijk toe te schrijven aan autonome groei. Detron Communication Services (Duitsland) is echter nog verliesgevend. Dit komt door een forse reorganisatie. Verder is de bijdrage van Detron Interim Techniek verder afgenomen door leegloop en personeelsschaarste. De dit jaar overgenomen ondernemingen hebben op Telebuild na alle bijgedragen aan de winst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-03T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.