Aan de Stegge verlaat Ericsson voor Telfort

Ton aan de Stegge verruilt met ingang van 7 december Ericsson Nederland voor Telfort, waar hij algemeen directeur wordt. Job hopper Aan de Stegge startte zijn carrière bij het voormalige Volmac (Cap Gemini) en werkte sinds 1995 in snel tempo Getronics, CSC en nu Ericsson af.

Hij meldt via zijn woordvoerster het directiepluche bij Telfort, die hem benaderd hebben, als een uitdaging te zien.
Aan de Stegge verlaat Ericsson aan de vooravond van een grootscheepse reorganisatie, die wereldwijd vijftienduizend banen gaat kosten. Het management van de goedlopende Nederlandse bedrijfsonderdelen verwacht dat hierbij in Nederland geen gedwongen ontslagen zullen vallen. Verlies van arbeidsplaatsen wordt echter niet uitgesloten.
Telfort, de telecomdochter van de Nederlandse Spoorwegen en British Telecom, zat na het vertrek van Koos van der Meulen in augustus van dit jaar zonderchief executive officer. Tim Smart vulde die positie ad interim in. Van der Meulen vertrok afgelopen week overigens alweer bij World Online. Niets is blijkbaar zo onzeker als een managementpositie in de snelle wereld van telecom en Internet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-30T00:00:00.000Z Redactie Computable