Middenmarkt blijft lucratief voor Unit 4

Unit 4 behaalde in de eerste halfjaar van 1999 een winst van 3,9 miljoen euro (ruim 8,5 miljoen gulden) bij een omzet van 31,3 miljoen euro (een kleine zeventig miljoen gulden).

Dat zijn stijgingen van respectievelijk 59 en 64 procent ten opzichte van de eerste helft van 1998. De goede resultaten zijn voor een deel toe te schrijven aan het binnenhalen van twee grote opdrachten: van de Imbema Groep (een conglomeraat van technische handelshuizen) en Unicef Nederland.
De leverancier van software voor het midden- en kleinbedrijf in de Benelux realiseerde een autonome groei van 30 procent. Daarnaast pleegde het bedrijf vier overnames: Impakt (een Belgische aanbieder van de beveiligingsproducten van Network Associates), Netpoint (elektronische handelsoplossingen), Diheco (erp-toepassingen voor de bouwwereld) en Digis (erp-systemen voor technische handels- en distributie-ondernemingen). Bovendien nam Unit 4 een belang van 30 procent in Van der Kley Automatisering, een leverancier van software voor accountants.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-08-27T00:00:00.000Z Redactie Computable