NLIP en UPC Nederland begraven strijdbijl

De Nederlandse vereniging van Internet-leveranciers (Nlip) heeft de schorsing van kabelmaatschappij A2000, dochter van UPC, ongedaan gemaakt. Dit na constructief overleg tussen beide partijen, zo meldt de leverancier van Internet-via-de-kabel.

Tijdens die bijeenkomst kwam aan het licht dat de royering van UPC was voortgevloeid uit miscommunicatie tussen de beide organisaties. De betrokken partijen uiten nu dan ook spijt en zeggen afspraken te hebben gemaakt om dergelijke 'misvattingen' voortaan te voorkomen.
De Nlip verweet de kabelfirma, sinds kort moedermaatschappij van het Amsterdamse A2000, slechte dienstverlening aan diens klanten en het niet-reageren op klachten. De druppel die de emmer voor de Nlip deed overlopen, was dat UPC Nederland niet antwoordde op vermanende brieven van de branche-vereniging.
Ironisch genoeg reageerde UPC op de schorsing met de mededeling dat het zijn lidmaatschap van de Nlip toch al wou opzeggen. De branche-vereniging zou niet valide zijn, mede doordat het niet alle Internet-leveranciers achter zich heeft staan. Nu maakt UPC weer een ommezwaai van 180 graden; de kabelfirma beraadt zich nu over een eventueel Nlip-lidmaatschap voor de gehele (moeder-)organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-12-23T00:00:00.000Z Redactie Computable