Compaq verkoopt Nijmeegs distributiecentrum

Compaq heeft twee intentieverklaringen opgesteld over de toekomst van het distributiecentrum in Nijmegen. Het Europese management van het IT-bedrijf draagt de onderdelen over aan twee partners.

De Nijmeegse reparatieactiviteiten komen in handen van Teleplan. De overgang moet op 1 februari plaatsvinden. Compaq heeft voor Teleplan gekozen, vanwege diens garantie om het personeel over te nemen en de dienstverlening te garanderen.
De logistieke activiteiten van Compaq in Europa, Midden-Oosten en Afrika, komt in handen van TNT, onderdeel van TNT Post Groep (TPG). Deze distributie, die tot nu toe vanuit Nijmegen plaatsvond, heeft een waarde van 500 miljoen gulden. Het contract zal begin 2000 worden getekend. TNT neemt het voorraadbeheer, transport en opslag op zich. Hiervoor bouwt het bedrijf een nieuw centraal distributiecentrum met een oppervlakte van twintigduizend vierkante meter. Hier gaan 125 mensen werken. Het aantal lokale voorraadpunten zal afnemen. Nu werkt Compaq met 140 van deze locaties, TNT brengt dit terug tot negentig in 31 landen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-12-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.