Diverse industrie-sectoren in millenniumnood

Verschillende industriesectoren raken in tijdsnood met hun aanpak van het millenniumprobleem. Slechts 51 procent van de geautomatiseerde bedrijven zegt nu geheel klaar te zijn voor de overgang naar 2000. Dit meldt onderzoeksbureau Heliview.

Het onderzoek 'Automatisering in de industrie 1999', dat vorige maand is afgesloten, geeft aan dat 7 procent van de bedrijven de hele kwestie ontkent. Zij verwachten geen problemen met de overgang naar het jaar 2000.
Indien die optimisten het bij het rechte eind hebben, was 42 procent van de industrie in september dit jaar nog bezig met voorkomende maatregelen voor de millenniumwisseling. Heliview definieert dit als een 'positief scenario'.
In totaal bevindt 20 procent van de ondernemingen zich nog in of zelfs vóór het stadium van de budgetbepaling voor de aanpak van het datum-probleem. Heliview verwacht dat een groot deel van die groep in tijdsnood raakt en het niet zal halen. Het onderzoeksbureau heeft 1230 bedrijfsvestigingen in de industriële sector belicht in zijn onderzoek.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-11-12T00:00:00.000Z Redactie Computable