Nederland heeft nieuwe online-veiling

Het Europese veilinghuis Qxl.com opent aanstaande dinsdag een gelokaliseerde veilingsite in Nederland (http://www.qxl.nl).

De site is vandaag officieel van start gegaan, maar nog niet open voor het publiek. Qxl.nl heeft bij de opening al direct zesduizend Nederlandse veilingstukken klaar liggen. Het bedrijf beweert hiermee de grootste veiling in ons land te zijn.
Verder biedt de site natuurlijk ook artikelen aan uit de andere Europese landen waar het vestigingen heeft. Dat zijn Engeland, Duitsland, Frankrijk en Italië, die bij elkaar ongeveer 350.000 producten via Qxl veilen.
Het van oorsprong Britse bedrijf koopt en verkoopt allerhande artikelen; van computerapparatuur via speelgoed tot auto's en sportbenodigdheden. De start van de Nederlandse tak wordt opgeluisterd door de veiling van een 'dienst': een vakantie waarbij Qxl de hoogste bieder een geheel betaald verlof van drie maanden in het vooruitzicht stelt.
Potentiële kopers en verkopers hebben gratis toegang tot de site en de daarop aanwezige productcatalogus. Het online-veilinghuis is enige tijd terug door onderzoeksbureau Forrester uitgeroepen tot beste Europese site voor elektronische handel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-10-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.