VNU lanceert vacaturesite voor IT'ers

Woensdag 22 september lanceert VNU de nieuwe vacaturesite Computable IT-Jobworld. Dit initiatief richt zich uitsluitend op automatiseerders. Wekelijks verschijnen er zeshonderd nieuwe IT-vacatures op de site.

Uitgever VNU presenteert de nieuwe vacaturesite,www.it-jobworld.nl, tijdens de vakbeursInternet in business. Het bedrijf startte Jobworld in Engeland en breidde het concept uit naar Spanje, Italië, België en nu dus Nederland.
"IT-Jobworld is een pan-Europees initiatief, dat zich puur op automatiseerders richt.", aldus Bert Wiggers, manager nieuwe media bij VNU. "Wij willen deze beroepsgroep een totaalinzicht geven. Op onze site is 95 procent van alle IT-vacatures beschikbaar. Naast de advertenties uit onze eigen bladen, geven wij ook samenvattingen van de annonces uit bijvoorbeeld de dagbladen", aldus Wiggers.
De laatste jaren schieten de jobsites ook in Nederland als paddestoelen uit de grond. Steven Veenendaal, projectmanager arbeidsmarkt bij VNU, is er van overtuigd dat IT-Jobworld binnen dit krachtenveld een sterke positie zal innemen. "Deze site biedt namelijk compleetheid. Verder is het puur gericht op de IT'er", aldus Veenendaal. Voor de automatiseerders wordt het zoeken naar een nieuwe baan in ieder geval steeds makkelijker. Via een e-mailservice ontvangen ze wanneer ze maar willen de vacatures die aansluiten op hun profiel. "En als iemand vier dagen per week wil werken, dan selecteert hij de vacatures gewoon op deze arbeidsvoorwaarde", aldus Veenendaal.
IT-Jobworld vervangt Computable Online's huidige IT-vacaturebank en is vanaf 22 september ondermeer bereikbaar vanuit het hoofdgebied Loopbaan & Educatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-17T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.