Jury IT Award beoordeelt 21 projecten

Deze week is de jury van de Computable IT Award bijeengekomen om 21 genomineerde projecten kritisch door te spreken. Dit dient ter voorbereiding van de halve finale van deze Award.

Uit bijna alle sectoren van de Nederlandse economie zijn projecten ingezonden. Van KPN Telecom tot de Fruitmasters (veilingen) en van ABN Amro tot Werner Fotografen; al deze bedrijven lieten met uiteenlopende projecten zien hoe ze IT inzetten om zaken te doen.
De jury onderzoekt of projecten een duidelijk identificeerbare opdrachtgever hebben en kijkt naar de project-complexiteit en de gehanteerde technologie. Het maakt dit jaar voor het eerst gebruik van vergader-software.
Na de halve finale van de Computable IT Award vinden bedrijfsbezoeken plaats. Dan moet de jury met eigen ogen naar de projecten kijken. "We doen dit om te voorkomen dat er projecten doorheen slippen die er op papier prachtig uit zien, maar in de praktijk nog niet veel voorstellen," zegt Mulder.
In de finale op 28 oktober nemen uiteindelijk drie automatiseringsprojecten het tegen elkaar op. Hierbij staat 'het verkopen van het project', centraal. De jury laat de presentatie meewegen bij het bepalen van de winnaar. Roel Pieper reikt de Computable IT Award 1999 uit. Alexander Rinnooy Kan en Jan Timmer gingen hem hier in respectievelijk 1997 en 1998 voor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-09-01T00:00:00.000Z Redactie Computable