KPN erkent tekortschieten dienstverlening

De dienstverlening van KPN haalt sinds de omvangrijke reorganisatie van begin dit jaar niet meer de kwaliteitseisen die de onderneming zichzelf stelt. Het telecombedrijf heeft nu een taakgroep opgericht die de dienstverlening voor telefoon- en dataverbindingen moet verbeteren.

Deze problemen zijn onder meer ontstaan door het te snel doorvoeren van de reorganisatie, aldus KPN. Het bedrijf voegt daar echter direct aan toe dat het de reorganisatie geenszins zal aanpassen dan wel terugdraaien. Door de snelle invoering hebben klanten echter te lijden onder lange wachttijden en leveringsproblemen.
KPN meldt in een persbericht dat "zijn goed gemotiveerde medewerkers er niet meer in slagen teleurgestelde klanten optimaal van dienst te zijn". De frustratie bij de klant ontstaat vooral door langere doorlooptijden van verhuizingen, het te langzaam invullen van vacatures, de te lange opleidingstijd voor nieuwe medewerkers en problemen in de afhandeling van bestellingen en storingsmeldingen.
De nu ingestelde taakgroep moet samen met de werknemers die direct contact hebben met klanten de grootste knelpunten inventariseren. Daarnaast moet de groep natuurlijk zo snel mogelijk verbeteringen doorvoeren. KPN wil de dienstverlening in de tweede helft van dit jaar weer op het gebruikelijke peil hebben.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-22T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.