Deloitte & Touche lijft Bakkenist in

Accountantsfirma Deloitte & Touche neemt consultancy-bureau Bakkenist Beheer over voor een onbekend bedrag. Het Rotterdamse Bakkenist draagt een omzet van 55 miljoen gulden bij aan Deloitte.

Het gecombineerde bedrijf zal Deloitte & Touche Bakkenist heten en het vierde grootste adviesbureau van Nederland worden. De firma heeft dan ongeveer duizend werknemers in dienst, waarvan 265 afkomstig van Bakkenist. Dat Rotterdamse bureau wist de afgelopen vier jaar zijn omzet uit consultancy jaarlijks te verdubbelen.
Bakkenist had echter moeite de voortgaande mondialisering en toenemende investeringen in kennis en productontwikkeling bij te benen. Dat zijn namelijk de voornaamste redenen voor de aansluiting bij Deloitte & Touche.
De consultancy-tak van de koper bestaat in Nederland uit achthonderd mensen en genereerde vorig jaar een omzet van 160 miljoen gulden, wat goed was voor 18 procent van de totale omzet van Deloitte & Touche (885 miljoen gulden). De combinatie met Bakkenist moet de omzet uit consultancy-diensten doen stijgen naar 250 miljoen gulden. Naar verwachting bedraagt de totale omzet van Deloitte dit jaar één miljard gulden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-07-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.