IBM samen met SAP actief in het mkb

IBM en SAP versterken de samenwerking gericht op het midden- en kleinbedrijf. De twee combineren op het mkb toegesneden versies van hun software.

De SAP-applicaties worden gebundeld met de onlangs gelanceerde lichte uitvoering, DB2 Express, van IBM's databank DB2 en met dienstverlening van IBM-consultants. Het gezamelijke initiatief werd door ceo Henning Kagermann van SAP openbaar gemaakt op een conferentie voor klanten en pers in Orlando. Vertegenwoordigers van beide bedrijven haastten zich te melden dat de overeenkomst al in kannen en kruiken was vóór de perikelen rond Oracle, Peoplesoft en JD Edwards.
IBM en zijn partners combineren de consulting en het Express softwareportfolio van IBM met SAP All-in-one applicaties (gericht op middelgrote ondernemingen) of met Business-one van SAP voor bedrijven met minder dan 50 werknemers. Bedoeling is dat de bundeling alle benodigde hard- en software omvat, alsmede een vast bedrag aan advisering door IBM-experts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-06-23T00:00:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.