Microsoft stelt licentievoorwaarden bij

Microsoft wijzigt de licentievoorwaarden van zijn software-abonnementsconstructie om deze aantrekkelijker te maken voor klanten. Het concern past echter niet de omstreden kern aan.

De Windows-leverancier verbetert de randvoorwaarden van zijn Software Assurance-programma. Klanten die zich hebben ingeschreven voor die abonnementsconstructie, waarbij ze zijn verzekerd van gebruiksrechten voor de nieuwste Microsoft-producten, hebben voortaan ook recht op training en diensten.
 
Dit geldt voor zowel desktop- als serverprogrammatuur. Het omvat online training door Microsoft of een geaccrediteerd cursusbedrijf, aanvullende ondersteuning via de telefoon en het web, en toegang tot Microsofts informatiedienst Technet. De opvallendste toevoeging is het recht voor klanten die volumelicenties hebben om hun werknemers het aanstaande Office 2003 thuis te laten gebruiken. Daarnaast biedt de softwareleverancier kortingen voor aanschaf door werknemers van de bedrijfsklanten. De uitbreidingen zijn vanaf 1 september van kracht.
 
Kijk voor een uitgebreid artikel in deComputable van 6 juni 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-06-06T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.