Fujitsu Siemens komt met Sparc-servers

Fujitsu Siemens lanceert vandaag vier nieuwe middelzware servers met sparc64-processoren. De servers maken deel uit van de Primepower-lijn van het bedrijf.

Volgens Fujitsu presteren de nieuwe servers tot 40 procent beter dan de huidige producten. Ze zouden dezelfde prestaties kunnen leveren als de 128-weg mainframe Primepower 2500 server. Ook kunnen ze automatisch fouten opsporen en zelf herstellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Ik ben al zo'n 4 jaar in het bezit van een Fujitsu Siemen computer. Het is niets dan hommeles met dat ding.
Het binnen werk is zeer amateuristich inelkaar gezet. De connectoren van de disk drive zijn doorgesneden en zo aangepast dat de pootjes van die connector de goede draadjes krijgen. Tevens barst het van de losse draadjes , stekker uiteinden. Bij het gebruik van de computer is het een unicum als het systeem een avond vlekkeloos draaid. Bij het nuon is massaal voor dit merk gekozen in een PC Prive project. Het lijkt erop dat ze vooral veel geld wilden verdienen. We konden kiezen uit 4 typen. Van een type is bijna geen enkele computer hetzelde uitgerust. Het lijkt me geen aanrader artikelen van Fujistu Siemens aan te schaffen.

de tekst is onduidelijk of beter nog fout! Alhoewel ik uiteraard (als FSC employee) blij ben met het bericht, is uw tekst niet zo best. Middelzware machines met laten we zeggen b.v 4, 8, 16 of 32 CPU's kunnen natuurlijk onmogelijk hetzelfde presteren als een 128-way, zelfs al zijn de CPU's van dezelfde klasse en die indruk wekt deze tekst!!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.