Cisco komy met nieuwe beveiligingsproducten

Cisco Systems kondigt veertien nieuwe beveiligingsproducten en -diensten aan. De technologie die werd overgenomen van Okena zit nu ook in het gamma.

De technologie van Okena, het bedrijf dat in april werd overgenomen door Cisco, heet nu 'Cisco Security Agent' (CSA) en wordt nu ondersteund door de nieuwe versie van Cisco's software voor beveiligingsbeheer. CSA controleert het digitale gedrag van de gebruikers op het bedrijfsnetwerk, en blokkeert de acties die mogelijk schade berokkenen.
 
Dat betekent dat bijvoorbeeld een computergebruiker die een niet-toegelaten toepassing opstart, gestopt wordt door de CSA nog vóór het zo ver is. Deze technologie draait op desktops en servers maar wordt dus ondersteund door de upgrade van CiscoWorks VPN/Security Management Solution (VMS) 2.2. Die ondersteunt nu ook de Cisco Catalyst 6500 firewall en modules voor VPN (virtual private network) diensten. Behalve de upgrade van VMS 2.2, kondigde Cisco onder meer ook nieuwe 'intelligente' wizards aan voor het configureren van firewall en IPsec VPN services op bepaalde routers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-05-27T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.