Ubizen en Saudi Telecom in Security Operations

Belgisch beveiligingsbedrijf Ubizen heeft voor het Saoedi-Arabische telecommunicatiebedrijf Saudi Telecom een Security Operations Center (SOC) ontworpen, dat sinds kort operationeel is.

Het SOC is gebaseerd op de standaarden van Ubizen en wordt volledig ondersteund door Ubizens Online Guardian- technologie. Ubizen heeft het SOC ontworpen en gebouwd om het volledige gamma van beveiligingsapparatuur van Saudi Telecom te beheren en te monitoren. Dat varieert van firewalls tot policy management-sondes, authenticatieservers en network intrusion-sondes.
 
In dit project heeft Ubizen een licentie verleend aan STC voor het gebruik van zijn zelfontwikkelde Seam technologie (State & Event Analysis Machine) om security events in het netwerk op te sporen en te analyseren. Ubizen heeft STC ook bijgestaan met het ontwerpen en bouwen van het SOC, het tegemoetkomen aan infrastructuurvereisten, beveiligingsbeleid en - procedures en het rekruteren en opleiden van gekwalificeerd personeel. Ubizen zal STC's Security Operations blijven bijstaan met professionele diensten en Security Intelligence Lab-diensten die noodzakelijk zijn om zijn security-positie te handhaven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-04-22T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.