Data Center Technologies krijgt 3,3 miljoen euro

Data Center Technologies, de jonge spin-off van het Belgische Dedigate, krijgt van verschillende investeerders in totaal 3,3 miljoen euro. De executive chairman komt van Intel komt en de nieuwe coo leidde vroeger EMC België.

Data Center Technologies, leverancier van data-protectie software, werd in de zomer van 2002 opgericht als een spin-off van Dedigate, leverancier van 'dedicated managed hosting solutions' in de Benelux.
 
In de eerste kapitaalronde sinds de onafhankelijkheid van Data Center Technologies, namen NIB Capital Private Equity en Big Bang Ventures het voortouw, met Nesbic CTE Fund, KBC Securities, Partech International en Trust Capital Technologies als aanvullende investeerders. Ook Marc Devis, de nieuwe executive chairman, en Philippe Janssens, de nieuwe coo, investeerden zelf in het jonge bedrijf. De nieuwe fondsen zullen worden gebruikt voor het uitbouwen van de verkoop- en marketingorganisatie en van het distributiekanaal van Data Center Technologies.
 
Devis werkte eerder bij Xircom. Na de verkoop van deze onderneming aan Intel in 2001, werd hij directeur verkoop ervicediensten tot hij afgelopen oktober Intel verliet. Janssens was voordien de algemeen directeur van EMC België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-03-11T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.