Office 2003 Beta 2 voortijdig vrijgegeven

De tweede bètaversie van Office 2003 stond deze week per ongeluk al op de website van Microsoft. De softwaregigant verwijderde de testversie, maar die had toen al een aantal details over het Office-product prijsgegeven.

Volkomen onverwachts stond deze week plots Office 2003 Beta 2 op de Msdn-bladzijden (Microsoft Developer Network) van Microsofts website, beschikbaar voor ontwikkelaars en klanten met een abonnement op de service. Verschillende verraste Msdn-bezoekers konden de tweede testversie dan ook rustig downloaden.
 
Door die voortijdige publicatie is nu onder meer bevestigd dat de nieuwe Office versie, die de codenaam 'Office 11' draagt, bij de release officieel 'Office 2003' zal heten. Ook meer technische details werden prijsgegeven door de gelekte bètaversie, zoals de bundeling van Onenote- en Infopath-toepassingen, en het inbouwen van Sharepoint Portal Server 2.0.
Microsoft maakt niet bekend hoeveel Msdn-bezoekers de bètaversie van de nieuwe software konden downloaden. De definitieve bèta moet beschikbaar zijn tegen het einde van dit kwartaal.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-21T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.