Apple maakt Power Macs minder luidruchtig

De recente Power Mac G4 blijkt erg lawaaierig te zijn. Daarom biedt Apple alle gedupeerden gratis een pakket aan waarin minder luidruchtige vervanginsonderdelen zitten.

De Power Mac G4 met Mirrored Drive Doors kwam in augustus 2002 op de markt maar blijkt te zorgen voor een zekere geluidsoverlast. Daar wil Apple iets doen met zijn 'Power Mac G4 Power Supply Exchange Program', dat het bedrijf in alle stilte lanceerde.
 
Gebruikers van de recente Power Mac kunnen via de website van Apple (https://depot.info.apple.com/generic/index.html) een pakket bestellen met daarin onder meer een minder lawaaierige voeding en ventilator. De vervangingsonderdelen zelf zijn gratis, maar Apple vraagt wel ongeveer 20 dollar voor de verpakking- en verzendingskosten. Wie zich stoort aan de lawaaierige Power Macs, moet de hulpkit wel relatief snel aanvragen, want het 'Power Mac G4 Power Supply Exchange Program' loopt maar tot 30 juni dit jaar.
 
De door hoofdpijn geteisterde gebruikers die het probleem op een speciale website (http://www.g4noise.com/) aanklagen, zullen wellicht niet zo lang wachten. Op die site staan zelfs geluidsbestandjes ter illustratie van het door de Power Macs geproduceerde lawaai. De online petitie verzamelde al 664 handtekeningen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.