Selligent zet crm-pakket op Chinese markt

De Belgische softwareleverancier Selligent tekende een Value Added Distribution-overeenkomst met Active e-Solutions. Dat bedrijf gaat de CRM-suite van Selligent verdelen in Hongkong en in China.

Active e-Solutions is al langer actief als leverancier van it-oplossingen in China en Hongkong. In Hongkong wordt Selligents customer relationship management-suite (crm) meteen op de markt gebracht en verkocht. Tegelijk gaat Active e-Solutions het product aanpassen voor de lokale markt.
 
Crm is nu al goed ingeburgerd in Hongkong, waar Engelstalige systemen worden gebruikt. Totnogtoe zijn er echter geen Chinese applicaties op de markt, terwijl ook daar meer en meer de behoefte groeit aan een verbeterd klantrelatiebeheer en een betere coördinatie van activiteiten over de verschillende entiteiten van een bedrijf heen.
 
De Chinese versie van Selligent, Selligents gelijknamige CRM-toepassing, komt tegen eind dit jaar beschikbaar. Proefklanten kunnen de applicatie echter al effectief gebruiken in de tweede helft van 2003.
 
"We willen de eerste een echte Chinese crm-oplossing maken en daarmee marktleider worden", zegt een ambitieuze Benjamin Tse, directeur van Active e-Solutions.
André Lejeune, ceo van Selligent, stelt: "De samenwerking met Active e-Solutions is een stap in de richting van ons uiteindelijke doel: een echt wereldwijde speler worden."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-02-25T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.