Oracle ondersteunt versie 10.7 tot juli 2004

Oracle schuift het ultimatum voor een opwaardering naar versie 11i vooruit naar 30 juni 2004. Bedrijven die nog gebruikmaken van versie 10.7 van Oracles bedrijfssoftware, kunnen tot die datum nog rekenen op technische ondersteuning.

De softwareontwikkelaar is gezwicht voor de zware kritiek op de plannen om versie 10.7 niet langer te ondersteunen. De bedoeling was om na juni dit jaar geen ondersteuning meer te bieden voor deze nog populaire versie van Oracle's bedrijfstoepassingen. Gebruikers werden dus verplicht om voor die vervaldatum te migreren naar de versie 11i.
 
Gebruikers kwamen daartegen in opstand, niet alleen omdat ze door de economische crisis geen geld hebben voor een migratie, maar ook omdat de nieuwe versie aanvankelijk voor problemen zorgde én omdat de opwaardering ingewikkeld is.
 
Oracle biedt nu een 'extended support'-programma voor 10.7. Gebruikers krijgen online nog technische documentatie en beschikbare patches. De verlengde ondersteuning is wel beperkt. Lapmiddelen voor bugs die zich nu pas openbaren komen er niet meer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-23T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.