Meta ziet mooie toekomst voor uitbesteden

Volgens Meta Group zullen Europese ondernemingen tegen 2005 minstens één bedrijfskritische toepassing uitbesteden.

Het Meta Spectrum-onderzoek van Meta Group analyseerde de Europese uitbestedings-markt. Uit de resultaten van die marktanalyse concludeert het bedrijf dat er een mooie toekomst is weggelegd voor de Europese outsourcing-bedrijven.
 
Welke aanbieders zich al mogen verheugen kan Meta Group niet voorspellen. Wel stellen de analisten dat niet noodzakelijk de grootste providers ook de grootste groei mogen verwachten. Ook kleinere aanbieders die zich concentreren op verticale markten zullen het goed doen, denkt Meta Group.
 
Het valt trouwens ook nog af te wachten hoe vlot het outsourcen van bedrijfskritische toepassingen in de praktijk zal verlopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Uitbesteden kan inderdaad een groeimarkt zijn. Helaas wordt echter de primaire rede om uit te besteden bijna nooit uitgesproken, laat staan onderkent. Mijn ervaring is dat de acountmanager erg graag zijn provisie wil realiseren en mede daardoor niet de juiste kritische vragen steld. Ik hoop dat er is geleerd van de vele niet gelukte uitbestedingstrajecten in het verleden.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.