Hitt ziet resultaten in rode cijfers duiken

Hitt, ontwikkelaar van verkeersbegeleiding- en navigatiesystemen, boekt over de eerste drie kwartalen van dit jaar een verlies van 0,2 miljoen euro. Over dezelfde periode in 2002 werd nog een winst van 1,7 miljoen geboekt.

De omzet over de eerste drie periodes kwam uit op 13,7 miljoen, bijna de helft van de 27,5 miljoen over die periode vorig jaar. Vlak voor het sluiten van het fiscaal kwartaal werden nog nieuwe opdrachten binnengehaald in de divisie verkeersbegeleidende systemen voor de internationale luchthaven van Kopenhagen en voor de diepzeehaven van Sjanghai in China. Deze opdrachten zijn nog niet meegenomen in de omzetcijfers.
 
Door het aantrekken van de orderportefeuille durft de directie haar verwachting het huidige boekjaar met een positief resultaat af te kunnen sluiten te handhaven. Met enige marge wordt een nettoresultaat verwacht van tussen de 0,2 en 0,5 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-10-21T00:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.