Bell gaat EMC helpen bij wederverkoopkanaal

Bell Microproducts en EMC gaan gezamenlijk het Europese reseller-kanaal voor de storage-systemen van laatstgenoemde verder ontwikkelen en uitbouwen.

Onder de termen van de samenwerking zal Bell Microproducts alle EMC-producten en software, waaronder de Clariion entry-level storage-systemen en de Centera-lijn, gaan distribueren en ondersteunen met toegevoegde diensten en technische expertise. Eén van de eerste stappen is de start van een compleet marketingprogramma dat zich richt op het genereren van 'topwederverkopers' binnen het mkb-segment.
 
Verder gaat Bell Microproducts tijdens informatieve sessies voor wederverkopers dieper in op haar rol van channel managing partner voor EMC. Hierin wordt duidelijk gemaakt wat Bell Microproducts en EMC voor bestaande en nieuwe wederverkopers kunnen betekenen.
 
Voor de ondersteuning en advisering van resellers op het gebied van de EMC-oplossingen heeft Bell Microproducts een gespecialiseerd team samengesteld. "Onze resellers en sytsteemintegrators kunnen onze kennis en expertise benutten en daarmee eindgebruikers nog beter ondersteunen bij de implementatie van san-, nas en cas-oplossingen", aldus Tom Bloks, business unit manager van Bell Microproducts.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-01T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.