Keyware betaalterminal officieel goedgekeurd

Het in biometrie gespecialiseerde Belgische Keyware Technologies kan dankzij certificering door het EPCI (Electronic Payment Certification Institute) zijn betaalterminals aan de man brengen.

Keyware, de Belgische leverancier van oplossingen en diensten voor toepassingen op smart cards, heeft een vergunning gekregen voor zijn betaalterminals voor debet- en kredietkaarten. Voortaan kan het bedrijf dus erkende terminals aanbieden voor debetkaarten (zoals Bancontact/Mister Cash), kredietkaarten (American Express, Visa, Diners Club, Aurora, Mastercard, en Maestro), SIS-kaarten, klantenkaarten en gsm-betaalkaarten.
 
In juni van dit jaar tekende Keyware nog een contract met de Belgisch/Luxemburgse supermarktketen Cora voor hun klanten- en betaalkaart Smart-Shopper. Dit contract zou ter waarde van 500.000 euro zijn. Zo lijkt het bedrijf eindelijk de vruchten te plukken van hun strategische beslissing om te evolueren tot een leverancier van oplossingen voor smart cards.
 
Het eerste kwartaal van 2003 werd zelfs, voor de eerste keer in het bestaan, met winst afgesloten: 0,2 miljoen dollar. In het laatste kwartaal van 2002 bedroeg het verlies nog 7,9 miljoen dollar. De omzet veranderde nauwelijks: van 2,7 miljoen dollar in het vierde kwartaal van 2002 naar 2,8 miljoen dollar in het eerste kwartaal van 2003.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-07T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.