Avaya gaat bereik binnen emea uitbreiden

Avaya gaat middels een nieuw partnerprogramma het bereik van haar Avaya Global Services portfolio binnen Europa, het Midden Oosten en Afrika (emea) uitbreiden.

Het nieuwe programma betekent dat een groter aantal bedrijven in de emea-regio gebruik kan maken van het dienstenaanbod van Avaya, hetzij door een directe samenwerking met de leverancier of met haar Business Partners. De partners die deelnemen aan het programma krijgen toegang tot de diensten van Avaya Global Services.
 
Voor partners die minder ervaring hebben met dienstverlening, zoals onderhoud, implementaties en advies, bestaat binnen het programma de mogelijkheid om deze uit te laten voeren door Avaya Global Services. Dit model is beschikbaar voor alle geautoriseerde Avaya Business Partners. Daarnaast richt het programma zich op partners die weliswaar diensten leveren aan eindgebruikers, maar deze verder uit willen breiden. Na een training kunnen deze partners zich richten op een 'meer volledig aanbod' van ondersteuning en advies bij klanten.
 
"Het is ons doel om het aantal dienstverlenende partners sterk uit te breiden", zegt Libor Voncina, emea vice president van Avaya Global Services. "Hiervoor zoeken we nieuwe en bestaande partners die actief willen werken met Avaya om de dienstenmarkt te ontwikkelen. Het nieuwe partnerprogramma is een voorbeeld van onze strategie om te investeren in en te bouwen aan een wereldwijde multi-vendor services business."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-12T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.