Directeur Cisco België plotseling opgestapt

Cisco heeft volgens ingewijden haar directeur voor België en Luxemburg zijn congé gegeven. Volgens deze bronnen wordt hem 'verfraaiing van de resultaten' verweten. Zowel Cisco als de directeur ontkennen dit.

Netwerkspecialist Cisco heeft bevestigd dat Stephan Engelen, algemeen directeur voor Cisco België en Luxemburg, het bedrijf heeft verlaten. Volgens Cisco gebeurde de beslissing "in onderling overleg". In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Engelen het bedrijf moest verlaten wegens een systematische "verfraaiing van de resultaten".
 
Welingelichte bronnen beweren dat Stephan Engelen al geruime tijd bezig was met het systematisch 'opschonen' van de kwartaal- en jaarresultaten. De ontdekking van dit gesjoemel zou de rechtstreekse aanleiding zijn tot zijn vertrek. De officiële reden voor het vertrek van Engelen wil Cisco niet geven. Engelen wijst de geruchten van de hand en stelt dat verschil van inzicht in de bedrijfsvoering de reden is voor zijn vertrek. Dirk De Taey is Cisco als interim-directeur aangesteld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-22T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.