Voortbestaan Outlook Express blijft onduidelijk

Matt Pilla, senior product manager voor Windows, heeft in een interview wat licht willen brengen over het al dan niet voortbestaan van Outlook Express. Volgens hem is de ontwikkeling niet stopgezet.

In het Amerikaanse it-magazine Computerworld benadrukte Matt Pilla dat Outlook Express niet in'sustain engineering' modus is gezet. Als een product in deze fase belandt, betekent het meestal dat het een stille dood sterft. Pilla gaf toe dat Microsoft wel op een gegeven moment beslist had verdere ontwikkeling van de populaire e-mail client stop te zetten. Dit besluit werd echter snel herzien wegens toen duidelijk werd dat dit e-mail-programma nog steeds erg populariteit is.
 
Anderhalve week geleden vertelde Dan Leach, de belangrijkste product manager voor Microsoft Windows, dat Outlook Express in de koelkast werd gestopt. De nadruk zou komen te liggen op de gratis online clients van Hotmail en Messenger. Meteen werd het bericht genuanceerd, tegengesproken en bevestigd, naargelang de bron die op dat moment werd geraadpleegd.
 
Nu lijken alle neuzen in dezelfde richting te wijzen: "Outlook Express mag zich nog op nieuwe ontwikkelingen, verheugen, het product is nog niet dood verklaard", aldus Pilla. Tegelijk liet hij echter opnieuw ruimte voor speculatie door aan deze formele uitspraak nog toe te voegen: "Althans niet voor zover ik weet."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-08-27T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.