Mendix en CAPE Groep gaan samenwerken

Softwareleverancier Mendix gaat samenwerken met CAPE Groep, een adviesorganisatie voor ict-management. De samenwerking is vooral gericht op de bouwsector en de transportwereld

Softwareleverancier Mendix gaat samenwerken met CAPE Groep, een adviesorganisatie voor ict-management. De samenwerking is met name gericht op de transportwereld en de bouwsector. Mendix levert het Mendix Portal Platform dat businessanalisten in staat stelt om visueel processen en applicaties te modelleren. Daarnaast kunnen ze die integreren met bestaande systemen. Het platform is volledig gebaseerd op XML-bestanden.

CAPE Groep gaat branchespecifieke oplossingen ontwikkelen die bovenop het Mendix Portal Platform draaien. Er loopt al een gezamenlijk project bij Momoet Road Cargo, daar wordt de backoffice geïntegreerd met de boordcomputer van chauffeurs. Zo moet de administratieve lastendruk worden verminderd. Mendix levert de ict-middelen en technische kennis. CAPE Groep past die toe op de specifieke bedrijfsprocessen.

Efficiëntie

Derek Roos, algemeen-directeur bij Mendix: "Je ziet dat bedrijven in de sectoren waar CAPE Groep werkzaam is steeds meer op zoek zijn naar procesefficiëntie in de keten. CAPE Groep, weet door hun expertise van en ervaring met deze specifieke markten waar bedrijven efficiëntieslagen kunnen maken." Rob ter Brugge algemeen-directeur bij CAPE Groep benadrukt dat de bedrijven elkaar aanvullen: "Wij hebben kennis van de industrie en de contacten Mendix heeft de juiste flexibele ict-oplossing. Met Mendix kunnen we bedrijven ondersteunen hun processen in de bedrijfsketen verder te automatiseren."
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-07T06:01:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.