Omzet uit dienstverlening belangrijk voor Siebel

Siebel Systems heeft in het tweede kwartaal een omzet gerealiseerd van 333,3 miljoen dollar. De nettowinst kwam uit op 9,8 miljoen dollar.

Een jaar geleden waren de financiële resultaten aanmerkelijk beter. De omzet lag toen op bijna 405,6 miljoen dollar. De nettowinst was ten opzichte van nu ruim twee keer zo hoog (29,8 miljoen dollar).
 
De omzet uit licenties bedroeg in het tweede kwartaal van 2003 109,9 miljoen dollar. De omzet uit onderhoud, consultancy en andere dienstverlening kwam uit op 223,4 miljoen dollar. Vooral de verkoop van licenties laat daarmee een steek vallen ten opzichte van het overeenkomstige kwartaal in 2002. Toen was deze tak goed voor een omzet van 170,1 miljoen dollar
 
De wereldwijd opererende organisatie heeft in het tweede kwartaal nieuwe softwarelicentieovereenkomsten gesloten met meer dan 140 nieuwe klanten waaronder Brinks Nederland, Organon, Sandisk Corporation en T-Systems CSM. Met ruim 175 bestaande klanten werden in dezelfde periode aanvullende softwarelicentieovereenkomsten gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-07-24T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.