Epicor koopt Scala Business Solutions

Epicor Software neemt het in Nederland gevestigde Scala Business Solutions over. Daarmee ontstaat een nieuwe erp-combinatie die wereldwijd actief is.

Epicor is bereid 87 miljoen dollar te betalen, waarvan 41,7 miljoen contant en de rest in aandelen, voor het verlieslijdende Scala Business Solutions, dat zijn hoofdzetel in Amsterdam heeft en genoteerd staat aan de effectenbeurs. De nieuwe combinatie zet zo'n 250 miljoen dollar per jaar om en bedient twintigduizend, voornamelijk middelgrote klanten. Epicor is met zijn erp-software hoofdzakelijk actief in Noord-Amerika, Groot-Brittannië en Australië. De klanten van Scala komen uit Europa en China.
 
Epicor kreeg de afgelopen jaren zware klappen te verduren, maar heeft sinds halverwege dit jaar de weg omhoog hervonden. Het bedrijf, dat bijna duizend werknemers telt, zegt meer overnames te willen doen. Bij Scala werken zeshonderd mensen, waarvan 250 in Rusland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-17T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.