Fusie Interwoven en Imanage goedgekeurd

De aandeelhouders van Interwoven en Imanage hebben hun goedkeuring gegeven aan de fusie van de twee bedrijven. Aandeelhouders van Imanage krijgen voor ieder aandeel 1,20 dollar in contanten en ruim een half aandeel Interwoven.

Het nieuwe bedrijf Interwoven gaat officieel vandaag van start. Gelijktijdig met de fusie is chief financial officer John Calonico toegetreden tot het managementteam van Interwoven als senior vice-president of finance. Hij neemt in het eerste kwartaal van 2004 de functie van chief financial officer op zich.
 
Daarnaast krijgt chief technology officer Rafiq Mohammadi de nieuwe rol van senior vice-president of engineering en chief technology officer. Zij vormen samen met de huidige senior vice-president en cto van Interwoven het 'Office of the cto.'
 
Mahmood Panjwani, president en chief executive officer van Imanage, is met onmiddellijke ingang toegetreden tot de Raad van Bestuur van Interwoven als vice-voorzitter. Ook Bob Corey, voormalig lid van Raad van Bestuur van IManage, is toegetreden tot de Raad van Bestuur van Interwoven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-11-24T00:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.