Ondersteuning Windows 98 stopt medio januari

Microsoft houdt op 16 januari 2004 op met de ondersteuning van gebruikers van Windows 98.

Eindgebruikers van Windows 98 kunnen na 16 januari 2004 niet meer naar Microsoft bellen voor hulp. Online assistentie blijft wel beschikbaar. In geval van 'ernstige bedreigingen' komen er nog wel patches.
 
Ongeveer 20 procent van alle Windows-gebaseerde computers maakt momenteel nog gebruik van Windows 95 of 98, volgens IDC. De ondersteuning van Windows 95 werd al op 31 december 2001 gestaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Zeg sufkop die zich "Hete Post" noemt of zoiets, had iemand het dan over Windows 98 SE dan?? Daar heeft niemand het over, niets in het hele artikel en ook Peter Bierman rept er met geen woord over. Het gaat over Windows 98. Als je te lui bent om je fatsoenlijk in te lezen of te onnozel bent om je te kunnen voorstellen waar het precies over gaat wat doe je dan op dit forum? Behalve dat je een domme en luie indruk maakt heb je ook nog niet eens het fatsoen om medeforumleden met respect te benaderen.

"Wakkere hete post" figuur, met W98 SE is helemaal geen ondersteuning nodig hoor, gister alleen al 3 blauwe schermpjes gehad, werkt perfect.

Welke ondersteuning??

Hallo Peter Bierman..., (zie bericht onder)... WAKKER WORDEN !
-
Lezen wat er staat: "Ondersteuning Windows 98 stopt medio januari",
er staat: "Windows 98",
NIET: " Windows 98 SE" (Second Edition, Tweede Editie)

Zo, Microsoft stopt ook al met deze ondersteung. En zoals het artikel zegt ben ikzelf van mening dat er veel meer eindgebruikers nog steeds windows 98 heeft op de pc.
Het wordt tijd dat de eindgebruiker eens echt overstapt naar andere alternatieven, zoals de nieuwe Lindows. Goedkoper, stabieler, alle softwarepakketten inclusief. Geen dure officepakketten. Altijd ondersteuning.!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-12-16T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.