Viertal it-bedrijven vormt The Vision Web

Ict-dienstverleners Solvision, Crexx, the Lodge en Changevision opereren voortaan gezamenlijk onder de naam The Vision Web.

Het viertal zusterbedrijven werkt reeds al zeven jaar met elkaar samen, waarbij Solvision implementaties begeleidt, Crexx maatwerkoplossingen levert, the Lodge zorgdraagt voor beheer en hosting en Changevision interimmanagers en business consultants verhuurt. In totaal werken er vierhonderd mensen bij The Vision Web, dat vestigingen heeft in Delft, Dordrecht, Groningen, Veldhoven en het Belgische Leuven. De 'nieuwe' firma zegt zo'n driehonderd klanten te bedienen bij de overheid, telecomsector, financiële wereld en industrie.
 
Volgens directeur Eddy Vermeire is de naamswijziging bedoeld om een duidelijker naam en dienstverlening neer te zetten in de markt. Vermeire is samen met Theo Punter grootaandeelhouder achter The Vision Web.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-07T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.