Deel CSS Bergen op Zoom op eigen kracht verder

Bij CSS Bergen op Zoom heeft een deel van het personeel en management de krachten gebundeld en is een eigen onderneming gestart.

Onder de naam Unitit Solutions gaan zij zich vooral richten op het midden- en kleinbedrijf in de regio. Daarmee wordt een stap terug gedaan in de richting van het oorspronkelijke bedrijf Unity Systems dat werd overgenomen door CSS en waaruit CSS Bergen op Zoom is ontstaan. "Bij CSS voelden wij ons niet zo thuis", aldus Harald Lavooij, die Unitit Solutions leidt. "Dat was een landelijk opererende onderneming, terwijl wij, voortkomend uit Unity Systems, ons meer op het mkb richten." Lavooij denkt dat klanten in de regio andere behoeften hebben dan grote landelijk opererende ondernemingen. "Wij bieden een totaalpakket aan diensten en producten afgestemd op onze klanten in de regio." Unitit Solutions is gestart met zes medewerkers, maar wil uitgroeien naar tien tot vijftien ict'ers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-03T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.