Sltn Group koopt Ovation van IT-Company

Sltn - voorheen Solution IT-bedrijven - neemt Ovation uit Woerden over. Dit onderdeel van IT-Company levert infrastructurele producten en diensten aan Timesoft, een ander onderdeel van IT-Company.

Deze moedermaatschappij heeft besloten zich volledig te richten op Timesoft, dat standaard softwarepakketten voor tijdverantwoording, facturatie en kennismanagement aanbiedt. Voor Ovation, met circa tien medewerkers en een omzet van enkele miljoenen euro's, betekent de overstap naar Sltn dat het kan profiteren van de schaalgrootte en het bredere producten- en dienstenportfolio van de nieuwe moeder.
 
De Sltn Group uit Almere levert Unix- en Linux en -opslagsystemen aan grote ondernemingen en de bovenkant van het midden- en kleinbedrijf. Het biedt tevens infrastructuur-, applicatie- en implementatiediensten aan, alsmede softwareoplossingen van IBM. Het bedrijf mag zichPremier IBM business partner noemen en boekte vorig jaar een omzet van ruim 35 miljoen euro. Sltn heeft drie vestigingen in Nederland en één in het Duitse Karlsruhe. Vanwege dit laatste buitenlandse kantoor is vanaf 2003 gekozen voor de nieuwe naam Sltn Group.
 
Rik Sanders
 
Zie ook in hetComputable-archief:Harde valuta in hardware; Solution 6000 voelt zich senang als IBM-specialist

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2003-01-09T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.